Joberr.dk

Artikel

Fem billige spisesteder i Malaga

Vi har samlet i alt fem forskellige billige spisesteder i Malaga, hvor det er muligt at spise frokost/aftensmad for under 10€ pr. person.

1. Love Munchies

LoveMunchies er beliggende inde i Malaga Centrum, tæt ved Plaza de Uncibay. Steder er ejet af en rar engelsktalende fyr, og spisestedet byder på relativt billig mad med gode råvarer der sætter tænderne i vand. Vi anbefaler specielt at prøve deres “Americano”, Nachos Tijuana og Tex-Mex”. 

Deres “Americano” er en burger bestående af en luftig burgerbolle (formentligt en briochebolle) akkompagneret af en omgang saftig pulled pork, coleslaw samt barbecue-, og yoghurts dressing. Den koster omkring 3€

Deres “Nachos Tijuana” består derimod af Majsnachos, oksekød i strimler, smeltet ost, jalapenos, guacamole og en chipotle dressing. Den koster omkring 7€ 

Afslutningsvist består deres “Tex-Mex” af pommes fritter med oksekød i strimler, smeltet ost, guacamole og en youghurtsaioli dressing. Den koster omkring 8€ for den store version. 

2. Spagos

Spagos er en italiensk lille hyggelig restaurant der mest af alt minder om en street-food stand. Her har de specialiseret sig i hjemmelavet pasta, og tilbyder bl.a bolognese, “Pesto alla genovese”, “Arrabbiata”, “Pesto rosso”, “Cacio e pepe” og “Pasticciata”. De fleste bestiller det til at tage med på farten eller hjem, men der er også et par udendørs siddepladser tilknyttet hvor man kan nyde sit måltid. 

I gennemsnittet koster hver portion mellem 5-6€, hvortil der også er mulighed for at tilkøbe drikkevarer for 1€. 

3. Pizzamore

Pizzamore er beliggende kun et stenkast fra Plaza Merced, og byder både på lækre pastaretter, gourmetpizzaer bagt i en traditionel stenovn og en masse andre lækre retter.

De er utvivlsomt et af de steder i Malaga med de bedste pizzaer, og i gennemsnittet koster deres pizzaer mellem 6-10€.

Vin, øl og sodavand kan tilkøbes for ca. 2-3€ pr. glas og hvis man ønsker en hel flaske vin starter priserne fra 12€. 

4. Restaurante Mexicano Tulum 

Restaurante Mexicano Tulum er en hyggelig autentisk mexicansk restaurant der byder på et stort udvalg af mexicansk mad. Selve restauranten ligger lige over for supermarkedet DIA, og derudover har de også en overetage hvori der er plads til to personer der kan sidde ude på deres terrasse, hvilket klart kan anbefales. 

Deres lækre burittoer kan klart anbefales sammen med deres tacos der kommer i autentiske tortillaer. Hvis man er flere personer der tager derhen sammen kan man med fordel også bestille deres nachos til deling. 

Deres burittoer koster ca. 8€ pr. stk, og det samme betaler man ca. for fire tacos eller deres nachos. Drikkevarer koster igen 2-3€ ca. afhængig af hvad man ønsker at drikke. 

 

5. La Belle Julieta 

La Belle Julieta er en hyggelig café der har flere lokationer spredt rundt i Malaga centrum. De tilbyder både et stort udvalg af friske bagels og focaccia sandwiches til omkring 4€ pr. stk. samt lækre friskpressede juices og desserter

Det er helt sikkert et besøg værd, og er en billig måde at stille den lille sult på.